Profil

20170916_222421

Jeg hedder Ingun Christensen og er opvokset i et tosprogligt hjem med en færøsk mor og en dansk far. Jeg ved ikke, om det er årsagen til min sproginteresse. Men jeg har altid været glad for at lære sprog og har en uddannelse som erhvervssproglig korrespondent i engelsk/tysk fra Aalborg Universitet. Efterfølgende har jeg læst BA og ED i engelsk på Syddansk Universitet. Derudover har jeg også læst spansk på begynderniveau.  

Litteratur har altid spillet en stor rolle i mit liv helt tilbage fra barndommen af, og jeg har altid læst meget. 

Selv om jeg først for alvor begyndte at skrive bøger for nogle få år siden, så har interessen for at skrive altid ligget og boblet i mig et sted. Jeg lavede mit første digt som 12 årig og lavede også  melodi til. Siden da, har jeg skrevet flere sange til forskellige familiesammenkomster som f.eks. bryllup, konfirmation og fødselsdage. 

Der er et eller andet dragende og spændende ved at forene fantasi og ordspil i kreativ skrivning – at fortælle en historie, hvor du er skaberen og nogle gange også lytteren/læseren, når historien får sit eget liv og tager dig med ind i en ukendt verden. 

Første gang jeg fik udgivet noget var med digtet “Trælabundin” (“Trælbunden”), som blev trykket i magasinet Kvinna i 2009. Sidenhen har jeg skrevet flere bøger og noveller.