Bøkur, Blog, Gávuhugskot

(Jóla)gávuhugskot 2020

4 sagnarkvinnur

Hesar 4 sagnarkvinnurnar hava einki ímóti at liggja undir jólatrænum í ár 🙂

Tað verður sagt, at tá ið tú lesur bøkur, livir tú fleiri lív. At lesa ella hoyra søgur er í hvussu er ein søguferð, sum í besta føri gandar okkum inn í ein annan heim, har vit ferðast við huga og kenslum okkara saman við persónunum í søguni. Tað er ein ferð, sum kann fáa okkum at tára, gleðast, fáa hjartað at sláa hart í spenningi, at ilskast og so framvegis. Vit liva í søguni.

Hesar fýra bøkurnar eru grundaðar á gamlar føroyskar sagnir, men eina mest á hugflog. Eg havi fingið fortalt frá lesarum, at tær m.a. eru fangandi, hugtakandi og spennandi fyri bæði stór og smá. Heldur tú hetta ljóðar áhugavert, so kanst tú lesa meir um bøkurnar her á heimasíðu mínari við at trýsta á leinkjurnar niðanfyri:

Annika í Dímun

Katrin í Toftum

Løgmansdóttirin á Steig

Húsfrúgvin í Húsavík

Bøkurnar fáast í bókhandlum kring landi og á Bókamiðsøluni.

Svara

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Broyt )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Broyt )

Connecting to %s